17 янв. 2007 г., 13:23

Напред ... и надолу 

  Поэзия
798 0 7
В ежедневието ни скучно, сухо,
безмерно крачим по нечий път,
в сърцата, биещи на кухо,
молитви пращаме за тиха смърт.

Във вените ни кръв студена
по навик мудно си тече
и простотата наслоена
към дъното ни все влече.

И ние хората "велики",
които имали сме ум,
продаваме чуства и усмивки,
заслушани в машинен шум.

© София Ленова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??