29 июл. 2008 г., 19:08

Напук на света 

  Поэзия
959 0 4

   Напук на света

 

 

Нерви, стрес и суета...

Абсорбирам от света.

Правя всичко невъзможно –

уж да не е много сложно.

Качвам се във влак Експрес,

но за непознат адрес.

Алармирам си душата

със програмата позната...

Връщам се пеша и боса.

Ех, усмивки само нося.

Толкова е нетипично,

ала става ми привично.

 

© Надежда Борисова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??