18 нояб. 2009 г., 20:38

Наранена 

  Поэзия » Белые стихи
684 0 1

Чувам, но съм глуха,

пълна със емоции съм, но съм и куха!

Говоря, но съм няма,

със сърце съм, но и в него зее яма!

© Нощна Сянка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??