22 июл. 2004 г., 13:47

Нарцисия 

  Поэзия
1441 0 0

 Нарцисия 

 

С очи звездите аз пребродих
отвъд ясната зора.
Нозе в преспите зарових,
косите си оплетох c чиста пролетна дъга.


Край поточето на мойта сyета
Любовта примами ме омайно.
Под силната магия на песента
готова съм да се оглеждам аз безкрайно.

© Ами Тола Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??