Jul 22, 2004, 1:47 PM

Нарцисия 

  Poetry
1440 0 0

 Нарцисия 

 

С очи звездите аз пребродих
отвъд ясната зора.
Нозе в преспите зарових,
косите си оплетох c чиста пролетна дъга.


Край поточето на мойта сyета
Любовта примами ме омайно.
Под силната магия на песента
готова съм да се оглеждам аз безкрайно.

© Ами Тола All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??