22.07.2004 г., 13:47 ч.

Нарцисия 

  Поезия
1438 0 0

 Нарцисия 

 

С очи звездите аз пребродих
отвъд ясната зора.
Нозе в преспите зарових,
косите си оплетох c чиста пролетна дъга.


Край поточето на мойта сyета
Любовта примами ме омайно.
Под силната магия на песента
готова съм да се оглеждам аз безкрайно.

© Ами Тола Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??