26 окт. 2008 г., 22:02

Нарисувай Любов 

  Поэзия » Любовная
4454 14 78

Нарисувай Любов,

обич моя,

и по вятъра

ти я прати.

Облепи я с листенца

от рози.

Слънчев лъч

за усмивка сложи.

Вдъхни й душа,

част от своята.

С зрънце разум,

цветче посади.

Слънчево зайче

да скокне в очите й.

Ручей-песен в сърце

да шуми.

Криле залепи,

да политне свободна

към безвремие,

пълно с мечти.

Тя, такава любов,

понякога болка е.

Но си струва.

Живял си! Нали?

© Таня Мезева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??