14 июн. 2016 г., 15:23

Насаме 

  Поэзия » Другая
777 1 11

Дойди, дойди ясно Слънце,

дойди пътя да покажеш,

болката ми да си тръгне.

 

Дойде, дойде ясно Слънце!

Вънка съмна, в мене тъмно.

Слънчице, защо мълчиш?

Болчице, защо болиш?

© Райчо Русев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??