Jun 14, 2016, 3:23 PM

Насаме 

  Poetry » Other
779 1 11

Дойди, дойди ясно Слънце,

дойди пътя да покажеш,

болката ми да си тръгне.

 

Дойде, дойде ясно Слънце!

Вънка съмна, в мене тъмно.

Слънчице, защо мълчиш?

Болчице, защо болиш?

© Райчо Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??