14.06.2016 г., 15:23 ч.

Насаме 

  Поезия » Друга
775 1 11

Дойди, дойди ясно Слънце,

дойди пътя да покажеш,

болката ми да си тръгне.

 

Дойде, дойде ясно Слънце!

Вънка съмна, в мене тъмно.

Слънчице, защо мълчиш?

Болчице, защо болиш?

© Райчо Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??