Настроение...
Топла вечер... Ранна Есен...
Водопад от тишина.
Сам съм... Сам съвсем!... Унесен...
Нежност.
Нега.
Здрачина...
А превърнала се в навик
Самотата не гнети,
само дето съм забравил-
как без хапчета се спи...
Коста Качев,
Есента
© Коста Качев Все права защищены