10 окт. 2008 г., 09:09

Навалица 

  Поэзия » Философская
654 0 17

Първа есен...
И миг на тишина... вглъбение,
с крещяща пъстрота неонова,
небе иззидано рекламно,
от най-хубави мисли - навалица,
размило цветове и сенки,
с емоции най-нежни и пастелни...
Първа есен...
С потаен шепот ли ме провокираш
или със думи тихички въздишки,
когато ме опиеш безразсъдно,
те бясно, бясно удрят силно,
следа оставят и в небе отиват
непонятни и отритнати...
Първа есен...
С пиано свириш безклавишно...
Обичам те, по чисто стъкло пишеш...
Усещам жар във въздух галактичен...
И в своята черупка обич стиснала,
и мъка - преди да я имам обикнала,
в навалица от равновесия...
Първа есен...

http://bg.dada.net/video/10077771/image-de-femmes-en-3D/

© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??