9 окт. 2019 г., 08:07

Навик 

  Поэзия
727 0 0

Привикнаха очите ми със тъмнината,
Дори не паля и свещта си във ръката

 

Привикнаха ушите ми със тишината,
Не чувам вече даже и тъгата

 

Привикнах и към сълзите солени,
Пак има ги, но не решават те проблеми

 

Привикна младостта ми към стрелката,
Часовникът превърта циферблата

 

Привикна и душата ми със самотата,
Не чакам вече никой на вратата

© Орлин Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??