23 февр. 2012 г., 14:23

Навън 

  Поэзия » Другая
406 0 1

Навън снегът танцува полудял.

Във себе си се скрих. Че там е сухо.

На малки глътки пия зимна жал.

Подрънква ежедевието кухо.

 

Навън снежинки – падащи звезди -

се радват с мимолетно детско щастие,

а аз вървя по старите следи

на спомена - забравено причастие.

 

Навън развява зимата поли.

И  свири вятър  с ледени обои.

Аз търся знак за пролет. И боли

от любовта - на чужди и на свои...

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??