22 авг. 2016 г., 18:19

Не!!!! 

  Поэзия
379 0 0

Не смей да си помисляш,
не смей да си поискаш,
Точно тази играчка
не можеш да си позволиш!

 

Не се бунтувай срещу правилата,
не се бунтувай срещу съдбата.
Ти си само едно тяло
и най- добре ще е да се примириш!

 

Не желай, не ти се полага,
не желай, не ти и приляга.
Не си достатъчен и
не можеш да се промениш!

 

Не вярвай, че е възможно,
не вярвай, че е просто.
Реалност по мярка
не можеш да си сътвориш!

© Пенка Ламбева Все права защищены

Слушаш ли ги?

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??