Aug 22, 2016, 6:19 PM

Не!!!! 

  Poetry
366 0 0

Не смей да си помисляш,
не смей да си поискаш,
Точно тази играчка
не можеш да си позволиш!

 

Не се бунтувай срещу правилата,
не се бунтувай срещу съдбата.
Ти си само едно тяло
и най- добре ще е да се примириш!

 

Не желай, не ти се полага,
не желай, не ти и приляга.
Не си достатъчен и
не можеш да се промениш!

 

Не вярвай, че е възможно,
не вярвай, че е просто.
Реалност по мярка
не можеш да си сътвориш!

© Пенка Ламбева All rights reserved.

Слушаш ли ги?

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??