22.08.2016 г., 18:19 ч.

Не!!!! 

  Поезия
367 0 0

Не смей да си помисляш,
не смей да си поискаш,
Точно тази играчка
не можеш да си позволиш!

 

Не се бунтувай срещу правилата,
не се бунтувай срещу съдбата.
Ти си само едно тяло
и най- добре ще е да се примириш!

 

Не желай, не ти се полага,
не желай, не ти и приляга.
Не си достатъчен и
не можеш да се промениш!

 

Не вярвай, че е възможно,
не вярвай, че е просто.
Реалност по мярка
не можеш да си сътвориш!

© Пенка Ламбева Всички права запазени

Слушаш ли ги?

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??