10 июл. 2008 г., 10:22

Не бе оазис 

  Поэзия » Любовная
658 0 10

 

 

Любов изпепеляваща. Любов на длан.

Любов изстрадана – понякога ненужна,

преминала през мъките на своя Ад

и пак запазила човешката си същност.

 

 

 

 

Любов, изгаряща тревите до пръстта,

живот, заченат в пясъците на пустиня –

оставаш винаги до своя край

и нежна, и безмилостна съдница.

 

 

 

Не бе оазис в тиха долина,

ни топлина от устни на момиче,

не беше извор, нито светлина,

не бе живот... Аз просто те обичах.

© Геновева Симеонова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??