24 июл. 2022 г., 21:25

Не чакам 

  Поэзия
216 2 6

Не се надявам,
не чакам...
Просто обичам!
Слънцето милва брега.
Вълната не спира да тича.

Сянка прелита за миг
разместила светлината.
В шепите бисер блести
събрал истории за луната.

Превземащи мисли струят
през жълтооката дюна.
Вятър разчорли косите ми
с момчешка палавост, луда.

© Валя Сотирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??