Не е ми Пътят скриптиран.
Няма последна завеса.
Не е в калта си блокиран.
Няма такава пиеса.
Няма да видя артисти.
Няма ефекти, декори.
Няма дори сценаристи -
няма какво да говори.
Публика няма да пляска,
надписи няма финални.
Бисове никой не тласка.
Няма билети реални.
Не е ми Пътят скриптиран.
Няма последна завеса.
Няма защо да се спирам.
Няма с какво да се меся.
© Сандостен Калций Все права защищены