Jan 25, 2012, 1:32 PM

Не е ми Пътят скриптиран 

  Poetry
538 0 1

Не е ми Пътят скриптиран.

Няма последна завеса.

Не е в калта си блокиран.

Няма такава пиеса.

 

Няма да видя артисти.

Няма ефекти, декори.

Няма дори сценаристи - 

няма какво да говори.

 

Публика няма да пляска,

надписи няма финални.

Бисове никой не тласка.

Няма билети реални.

 

Не е ми Пътят скриптиран.

Няма последна завеса.

Няма защо да се спирам.

Няма с какво да се меся.

© Сандостен Калций All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??