14 июн. 2016 г., 08:21  

Не е нужно да се питам коя съм 

  Поэзия » Любовная
465 0 0

 

Вихър такъв бе - щуро завихрен!

Не помнех вече даже и името си.

В поточе ромолящо в погледа ти,

съзрях лика си - почти позабравен.

 

Над мрачен океан беше прелитане.

Спомен е мъката за себеотстояване.

Да съм съвършена ли ми е отредено,

словата за да спестим за опрощение?

 

Не е нужна вяра, ни повторно вричане.

Чудото се случва, щом свършат думите.

 

Самадхи

12.06.2016

© Гюлсер Мазлум Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??