18 дек. 2008 г., 19:22

Не искам 

  Поэзия » Любовная
780 1 8

                      Не искам...

 

 

 

                           Не искам да мисля!

                                                                                Но как?

                                      Пожари в сърцето не стихват...

                            Аз виждам очите ти пак

                                      и устните как се усмихват!

 

 

                            Дъхът ти е още по-топъл

                                       и шепотът пак е до мен...

                           Преглъщам ужасния вопъл

                                       и помня последния ден!

 

 

                           Как зимното слънце студено

                                       блестеше във твоите очи

                            безкръвно животно стаено.

                                        Животът ни пак раздели...

 

 

                                            11:37

                                            18.01.1995

© Манол Манолов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??