21 янв. 2015 г., 21:03

Не ме е срам 

  Поэзия » Гражданская
751 1 0

Срам ли? Не, не ме е срам

дори да хвърлят камъни по мене

тежи душата само грам

и всеки има отредено време...

 

Страх ли? Не, не ме е страх

дори да скоча в пропаст непозната

полет на орел не знае крах

страха е по човеците и на Земята...

 

Грях ли? Не, не ме е грях

дори и грешниците са кръщавани с име

ангелите също стават прах

люде праведни ù трябват на Земята...

 

Анелия Дойчева

 

© Анелия Дойчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??