Нека хвърлят камъни по нас,
с омраза нека ни заливат до безбожие
и нека всичко бяло омърсят от гняв,
нека смъкнат кожите ни и очите
нека избодат, за да не виждаме.
Светът дори да се обърне върху нас
и всичко да се срине безвъзвратно до основи,
ще изтърпим, като скали над времето,
докато сме живи, влюбени и двамата.
© Адриана Все права защищены