May 20, 2008, 8:29 PM

Не ме е страх 

  Poetry » White poetry
652 0 2

Нека хвърлят камъни по нас,

с омраза нека ни заливат до безбожие

и нека всичко бяло омърсят от гняв,

нека смъкнат кожите ни и очите

нека избодат, за да не виждаме.

Светът дори да се обърне върху нас

и всичко да се срине безвъзвратно до основи,

ще изтърпим, като скали над времето,

докато сме живи, влюбени и двамата.

© Адриана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??