Не ме съдете че обичам...
не ме корете за това!
Такъв съм... създаден по
Божията воля,да съм самотник
но сред вас.
Не ме съдете, моля ви сърдечно,
повярвайте ми, грешник съм за вас.
Макар самотен, аз много ви обичам.
И пиша стихове за нас.
Не се поддавайте на славата фалшива
не се отрупвайте със Божи гняв...
Обичайте се и множете ...
това е отреденото за нас.
Не ме съдете че обичам!
© Ангел Все права защищены