29 авг. 2009 г., 21:50

Не ме съжалявайте – вярвам си 

  Поэзия » Другая
1230 0 18

Цял живот лудостта ме прикрива,

че всъщност съм малка принцеса.

Зад куп въздишки съм скрила

своите тайни... отнесени.

 

Не ме съжалявайте – вярвам си.

За миг се превърнах в дете.

Старата дрипа вече е мантия.

Кашонът опърпан – дворец.

 

Корона си имам от фолио.

Стражът верен – малко кутре.

Така си живея - в охолие

с придворните мишки до мен.

 

 

Не ме съжалявайте – вярвам си.

Напук на вас сега съм принцеса.

Вас ви е яд, че не знаете

тази вечер къде е дворецът...

 

 

 

 


© Ина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??