8 июл. 2010 г., 15:44

Не ме тревожат думите студени 

  Поэзия » Любовная
509 0 2

Не ме тревожат думите студени
на поведението ти безлично,
но пак и пак пораства в мене
усещане за действие привично.

 

Че двама потопихме се в усилие,
целящо да забави самотата.
Забравихме за своето безсилие
и думите приехме за приятел.

 

Душата ти, с кълнящото копнение,
прие ме с нежност, озарена
от страстно и велико отражение
на святостта при теб родена.

 

И няма корист, нито мисъл,
смутено вплитаща сърцето.
Това, което ти си писал,
простено ми е от небето.

 

И как си мислиш, че във НЕТ-а
ще смогнеш ти да превъзпиташ
една душа със себе си заета,
с която своята преплиташ.

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??