Моля те не ме търси, за Бога...
Недей да настояваш! Не така!
Защото с преднамерена жестокост
така измъчваш моята душа
Да знам, че вече няма да те видя,
да си говоря с теб до сутринта
за мене най- ужасна е присъда
и няма лесно да я понеса...
Да нямам право аз да те попитам
добре ли си, щастлив ли си сега
Това е много тежко и не искам
такава болка да си причиня
Не ме търси, когато си самотен
Повярвай ми- по- лесно е така
И нека само хубав цветен спомен
за двама ни остане любовта
© Росица Георгиева Все права защищены