8 мая 2009 г., 11:07

Не ме търси... Свобода съм! 

  Поэзия » Белые стихи
1327 0 4

Не ме търси

в песента на птиците,

отдавна скрих се

в тишината.

Не искам

да ме гледаш в пълнолуния -

аз блестя само

в тъмнината...

 

 

Не ме търси

в изворна вода,

че по - горчива съм от отлежало вино.

Стаена в

прашинка самота,

лепна по пръстите ти -

като мастило...

 

 

Не ме търси

в крило на пеперуда.

Прекалено малко е,

за да събере моята свобода.

Разпиляна по

калните капчуци,

пиша стихове

за любовта...

 

 

Не ме търси...

Свобода съм!

В шепи няма

да ме уловиш.

Докоснеш ли ме -

тихичко умирам.

Това на себе си

няма как

да го простиш.

© Инна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??