Не ме търси
в песента на птиците,
отдавна скрих се
в тишината.
Не искам
да ме гледаш в пълнолуния -
аз блестя само
в тъмнината...
Не ме търси
в изворна вода,
че по - горчива съм от отлежало вино.
Стаена в
прашинка самота,
лепна по пръстите ти -
като мастило...
Не ме търси
в крило на пеперуда.
Прекалено малко е,
за да събере моята свобода.
Разпиляна по
калните капчуци,
пиша стихове
за любовта...
Не ме търси...
Свобода съм!
В шепи няма
да ме уловиш.
Докоснеш ли ме -
тихичко умирам.
Това на себе си
няма как
да го простиш.
© Инна All rights reserved.