12 апр. 2009 г., 23:05

Не можах да ти кажа... 

  Поэзия » Любовная
1195 0 47

 

 

                 Не знаеш,
                 мили, не знаеш
                 как искам
                 теб да погаля,
                 как жадувам
                 със трепет
                 твоите устни
                 с моите нежно да слея...

                 в нощ
                 като тази
                 тиха, вълшебна
                 покоят ми крехък
                 нежно полюшнат
                 от твоите
                 мисли изящни
                 така съкровени за мене...

                 полъх
                 топъл и мил
                 от дъха ми полита
                 с нежност отронена
                 в думи тихо
                 изречени...
                 мили мой,
                 как искам да ме обичаш...

 

                 Музика>>> Gheorghe Zamfir - Einsamer Hirte

 

 

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??