"Каквото и да правиш, трябва да го правиш добре,
дори то да е безумие!" - Балзак
На В.
Какво очаквам от тебе ли? – Нищо!
Недей ми задава такива въпроси!
Животът си грабнах под мишница,
без да отлагам мечтите за „после”.
И не си мисли, че щом съм до тебе,
ще забравя бързо каква съм била.
Аз не искам нищо, не моля за време,
просто минавам от тук, за сега …
Като влак, прекосяващ през гара,
ще си тръгна от теб изведнъж
без опция – „може повтаряне” …
Така се докосва сърцето на мъж.
© Сияна Георгиева Все права защищены
при това бърз