19 jul 2012, 10:56

(Не)очакване 

  Poesía » De amor
608 0 3



"Каквото и да правиш, трябва да го правиш добре,

дори то да е безумие!" - Балзак 


                                                         На В.


Какво очаквам от тебе ли? – Нищо!

Недей ми задава такива въпроси!

Животът си грабнах под мишница,

без да отлагам мечтите за „после”.

 

И не си мисли, че щом съм до тебе,

ще забравя бързо каква съм била.

Аз не искам нищо, не моля за време,

просто минавам от тук, за сега …

 

Като влак, прекосяващ през гара,

ще си тръгна от теб изведнъж

без опция – „може повтаряне” …

Така се докосва сърцето на мъж.

 

© Сияна Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??