29 авг. 2014 г., 07:45

Не отричам 

  Поэзия » Философская
526 0 2

Не отричам

 

Сутринта настъпи, мразя този час,

пъди всички сънища, мечти, геройства.

Истината е, че с тях живея най-добре,

а този ранобудник нагло ги отнема.

 

Знам, ще кажеш, че в измислен свят живея,

че реалността ми е фантазия, накърнена.

Прав си. Не отричам. Летя махайки с ръце,

но знаеш ли, вълнувам се... а ти летиш ли често?

Вероятно не...

 

 

© Иван Ценов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много благодаря и на мен ми харесаха доста от снимките ти, особено тези, в които улавяш човешките емоции. Красота!
  • Ако трябва да цитирам, трябва да го препиша цялото. Поздравления!
Предложения
: ??:??