1 мая 2021 г., 09:36

Не плачи, Майко 

  Поэзия » Другая
297 1 0

Недей, недей да плачеш, Майко!

Виж! Камъкът е цял,

отпред са римските войници,

но Той, но Той не е в тъмáта!

 

Недей да плачеш, Майко!

Виж! Плащеницата е там,

а Той, а Той е в храм,

при Татко си, в Небето!

 

Но радвай се, Светице!

Велик е този ден!

От мъртвите Възкръсна,

от тленния си плен!

 

 

© Хари Спасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??