1.05.2021 г., 9:36 ч.

Не плачи, Майко 

  Поезия » Друга
298 1 0

Недей, недей да плачеш, Майко!

Виж! Камъкът е цял,

отпред са римските войници,

но Той, но Той не е в тъмáта!

 

Недей да плачеш, Майко!

Виж! Плащеницата е там,

а Той, а Той е в храм,

при Татко си, в Небето!

 

Но радвай се, Светице!

Велик е този ден!

От мъртвите Възкръсна,

от тленния си плен!

 

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??