Не разбираш ли колко боли
да дишам, когато те няма до мене?
Не разбираш ли колко е трудно дори
да гледам, щом съм без тебе?
Не разбираш ли: даже за миг
не мога да кажа "Живея",
щом до мене стои
само спомен, който бледнее?
© Люси Трифонова Все права защищены