11.10.2008 г., 13:38 ч.

Не разбираш ли 

  Поезия » Любовна
588 0 2

Не разбираш ли колко боли

да дишам, когато те няма до мене?

 Не разбираш ли колко е трудно дори

да гледам, щом съм без тебе?

 

Не разбираш ли: даже за миг

не мога да кажа "Живея",

щом до мене стои

само спомен, който бледнее?

© Люси Трифонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??