Oct 11, 2008, 1:38 PM

Не разбираш ли 

  Poetry » Love
602 0 2

Не разбираш ли колко боли

да дишам, когато те няма до мене?

 Не разбираш ли колко е трудно дори

да гледам, щом съм без тебе?

 

Не разбираш ли: даже за миг

не мога да кажа "Живея",

щом до мене стои

само спомен, който бледнее?

© Люси Трифонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??