26 окт. 2008 г., 19:41

(Не)Романтична 

  Поэзия
1300 0 2
Съжалявам! Не съм романтична!

И не се впечатлявам от обикновените неща.

Такава съм! На моменти дори ексцентрична.

Живея по неписани правила.

 

 

Луда съм. Понякога. Но това не пречи.

Отдавна розовото не е любимият ми цвят.

Не се вслушвам в чуждите съвети.

Знам от кого грешките ми се броят.

 

 

Дали съм плакала? Случвало се е. Преди!

Но късо разбрах, че не си заслужава.

За Него много страдах. Вече не ме боли.

Споменът след време избледнява.

 

 

Омръзна ми да ме мислят за плаха и наивна!

Не съм вече от разглезените момичета!

Ставам все по - безчувствена и силна!

Знам в кои очи да търся любовта!

 

 

Не заспивам вечер, прегърнала куклите.

Понякога дори не лягам в моето легло.

В тази приказка съм различна от другите.

Детето в мен отдавна е избягало.

© Инна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много добро. Харесват ми творбите ти
  • Такава съм! На моменти дори ексцентрична.

    Живея по неписани правила.

    Хареса ми!

Предложения
: ??:??