1 июл. 2009 г., 22:53

Не се отчайвай, моля те, недей! 

  Поэзия
883 0 4

 

                     на

                     моя прекрасен баща

 

 

 

Не се отчайвай, моля те - недей!

До мен бъди - ръката своя протегни;

до теб ще бъда аз,

ще ти помагам всеки ден и час.

 

След буря слънце ще изгрее,

след залеза ще дойде светлина,

след болестта е ред на радостта.

Не се отчайвай, моля те - недей!

 

Вярвай само във доброто.

Вярвай ми, ще победим ний злото -

ще сменим тъгата във сърцето

със усмивка на лицето...

 

Само ти не се отчайвай, моля те! Недей!

 

П.С.   На 01 април 2010 г. баща ми изгуби битката с рака...

          Велики Четвъртък... казват, че Господ взима при себе си добрите хора на празници... Почивай в мир, ТАТКО!

© Мирослава Ваклинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??