18 дек. 2007 г., 17:12

Не се предавай 

  Поэзия » Любовная
645 0 9

Защо има сълзи в очите ти?

Нима този, който обичаш не мисли вече за теб?

Какво стана с всичката онази любов, която ти подари

или всичко беше на шега?

Колко бяхте щастливи,

а сега всичко е толкоз различно.

В най-хубавите мигове осъзнаваш, че си била

нечия чужда играчка,

една песъчинка в пясъка, а не пустиня.

Едно лице, което ти обеща

всичко това, което искаше да бъдеш,

а не можа да ти предложи най-важното - ''Любов''.

И аз се питам сега -  защо така се получава,

защо сърцето винаги само остава?

Даде му всичко, но най-вече щастието, което не оцени,

а пропиля някъде там.

Чувстваш се сега безсилна! - ''Недей!''

Ще ти кажа -

не си заслужава да страдаш за човек, който не можа да те оцени.

Колкото и да те мачкат,

колкото и да те сломяват - не се предавай,

а си казвай,

че всяко зло е за добро

и дори и след най-голямото разочарование

идва бленуваното щастие!

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??