24 дек. 2009 г., 10:45

Не се предавам 

  Поэзия
576 0 5

Не се предавам

 

 

 

Гръм да беше, да ме бе ударил,

да ме бе убил. Защо

ти всичко върху мен стовари?

Какво ти сторих, ми кажи? Какво?


 

Защо тъй дълго думичка не каза?

Нима аз заслужавам тез лъжи?

И сякаш като стъклената ваза

напукаха се моите стени...


 

Кат’ маргаритка тихичко увяхвам,

някой кърши мойте цветове.

Но не се предавам и оставам

с усмивка лъчезарна на дете!

 

 

© Стефка Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??