18 июн. 2011 г., 14:34

Не се знае 

  Поэзия » Философская
751 0 20

Ако към изгрева си тръгнеш

с възторжени мечти,

големи,

но в миг на пътя

се препънеш

в невзрачно цветенце –

червено,

не бързай ти да го

прегазиш,

не бързай и да го

откъснеш,

защото никога не знаеш,

дали към залеза

щом тръгнеш,

това не е единствен

пристан,

при който можеш да се върнеш...

© Ваня Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??