9 февр. 2011 г., 11:58

Не спирай! 

  Поэзия
456 1 2

                           Приятелко,

 

Когато няма път назад,

а пък напред  е много трудно.

Когато Дяволът рогат

лъжи ти шепне сладкодумно.

 

Когато вятърът свисти

и бурята е срещу тебе,

спомни си твоите мечти

и че Върха ти е потребен.

 

Не спирай никога! Дори

да плачеш и сама да се проклинаш,

помни, че  сила имаш ти

високите прегради да преминеш!

© Валентина Лозова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??