21 мар. 2013 г., 09:15

Не съм допяла тъжните си песни 

  Поэзия » Другая
443 0 0

НЕ СЪМ ДОПЯЛА ТЪЖНИТЕ СИ ПЕСНИ

 

Не съм допяла тъжните си песни,

не съм успяла да намеря лесното,

не съм достигнала до безхаберие,

не съм готова още за веселие.

 

Във калъп е душата ми сякаш,

много сълзи събра, ненаплака се,

бързам лекичко да ги изтрия,

ех, каква доживях, орисия...

 

А тя, горката, безнадеждно хлипа,

все още носи старата си дрипа,

до мене крачи бавно - леви, десни...

Не съм допяла тъжните си песни...

 

Във калъп е душата ми сякаш,

много сълзи събра, ненаплака се,

бързам лекичко да ги изтрия,

ех, каква доживях, орисия...

 

© Димитринка Калева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??