Не съм от този свят!
Защо ли Ме изпрати!
Да скитам беден и нерад
по земни пътища и свят...
Не съм от този свят,
защо ли Ти ме прати?
На горест, чувства станах брат,
сестра на бедни и богати...
Не съм от този свят!
Не съм,а Ти ме прати!
© Хари Спасов Все права защищены