3 мая 2019 г., 11:25

Не ти ли писна 

  Поэзия » Свободный стих
453 1 0

Не ти ли писна от интриги,

не ти ли писна от лъжи?

Не ти ли писна от фалшивите,

от измамните сълзи?

Стегни се, силата е в теб!

Само ти тук нещо значиш.

Ще ми писне някой ден на мен,

и сам по своя път ще крачиш!

© Антония Станчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??